Chaplin

Отиване към съдържанието

Главно меню

La cuina

 

 La nostra cuina és tradicional i casolana utilitzant productes de la zona. Així, podrà esmorzar una gran varietat d'entrepans i torrades fredes i calentes, plats de forquilla i diferents tapes tot acompanyat amb els vins de la població DO Conca de Barberà.

 Una de les especialitats són les nostres truites segons temporada: de patates, samfaina, espinacs, carxofa... les quals es poden combinar amb entrepà o amb una bona llesca de pa de pagès amb tomaca.

 D'entre els plats de forquilla típics que oferim als nostres clients per esmorzar tenim el de mongetes combinat amb llonganissa o cansalada, els calamarsets o sípia a la planxa amb les seves patates rodonetes amb pebrot verd, o arangades de la costa.
 
 Sense oblidar-nos de les nostres tapes:

 – Callos “picantets”
 – Peus de porc amb picada
 – Pop amb tomaca “picantets”
 – Seitons amb vinagre
 – Calamars a la romana
 – Sèpia amb mandonguilles

 A més, oferim un menú diari (de dilluns a dissabte) compost per 1r plat, 2n plat, postre i beguda a escollir entre diversos plats.


 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню